Κυριακή, Ιανουαρίου 15, 2006

Στο αίμα... Απαγόρευση απόπλου!Νύχτα. Περασμένα μεσάνυχτα. Χτύπημα κουδουνιού. Η Αριάδνη ήταν συνηθισμένη σε τέτοιες «εκπλήξεις». Αυτή τη φορά ήταν αποφασισμένη να μην συμβεί ξανά μια από τα ίδια.
Φοιτήτρια της νομικής , καλοσυνάτος άνθρωπος , λαμπερό χαμόγελο , ξανθιά μακριά μαλλιά , μικροκαμωμένη σε αναλογίες αλλά με τσαχπίνικο στυλ και έντονη κοινωνικότητα.
Ο νυχτερινός επισκέπτης δεν ήταν άλλος από τον Ανδρέα. Όχι ο Ανδρέας δεν ήταν αυτό που λέμε ο φίλος (γκόμενος) της Αριάδνης. Ήταν κάτι άλλο… πολύ χειρότερο. Ανδρέας φοιτητής στην Ιατρική , κλασικός τύπος του μαλλιά , σκουλαρίκι στο δεξί αυτί , μακριά χέρια , πολύ καλός στο μπλα μπλα , με έντονη πολιτική δράση στους χώρους της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς , με τσιγάρα στριφτά και πολλές γυναίκες. Ο Ανδρέας ήταν ο τύπος που δεν υπήρχε τίποτα το θηλυκό χωρίς να του προκαλεί το ενδιαφέρον και σε τελική ανάλυση να το πηδήξει. Μάλιστα είχε και επιχείρημα τη φράση του Ζορμπά «είναι αμαρτία να αφήνεις μια γυναίκα να κοιμάται μόνη». Και σαν ιεραπόστολος το έκανε πράξη. Τουλάχιστον αυτή πρέπει να ήταν η πρώτη του έγνοια.
Η Αριάδνη άνοιξε την πόρτα χωρίς να έχει πολύ όρεξη. Γνώριζε ότι ο Ανδρέας ήρθε απλά και μόνο για ένα πήδημα.
Πάνε έξι μήνες από την πρώτη φορά που έκανε έρωτα με τον Ανδρέα. (ναι τη πρώτη φορά η Αριάδνη πίστευε ότι έκανε έρωτα , όλες οι υπόλοιπες ήταν απλά ένα πήδημα.). Από την πρώτη ματιά ο Ανδρέας άρεσε στην Αριάδνη. Ήταν μόνη και ένιωθε την ανάγκη του συντρόφου. Την εντυπωσίασε ο Ανδρέας με το στυλ του και τα λόγια του. Μόνο μια μικρή λεπτομέρεια δεν ήξερε η Αριάδνη: ο Ανδρέας έκανε παιχνίδι με τη φίλη της , την Έλενα. Και όχι μόνο έκανε παιχνίδι αλλά η Έλενα νόμιζε ότι είχαν σχέση κανονική. Εκμεταλλευόμενος την απουσία της Έλένας ο Ανδρέας κλασικά την έπεσε στην Αριάδνη. Μία νύχτα ευτυχίας. Ένιωσε πλήρη ικανοποίηση στο σεξ η Αριάδνη. Οργασμός όχι μόνο στο κορμί μα και στη ψυχή. Ξύπνησε μέσα στη γλύκα του έρωτα. Δεν πρόλαβε να χαρεί και ο Ανδρέας άρχισε να της λέει για τη σχέση του με την Έλενα. Η Αριάδνη έχασε το μίτο του έρωτα. Θύμωσε , τον έβρισε , τον έδιωξε από το διαμέρισμά της. Σκεφτόταν να το πει η ίδια στην Έλενα. Δεν χρειάστηκε να πει τίποτα. Η Έλενα είχε καταλάβει ποιος ήταν ο Ανδρέας και του έδωσε πόδι. Τράβηξε το δρόμο της. Αριάδνη και Έλενα δεν κουβέντιασαν ποτέ αυτό το θέμα. Η καθεμιά ξέρει , αλλά μέχρι εκεί.
Μετά δύο βδομάδες , από εκείνη τη νύχτα , ο Ανδρέας επισκέφτηκε την Αριάδνη. Μεσημέρι ήταν και με πρόφαση ότι βρέθηκε στην περιοχή που μένει η Αριάδνη πέρασε να πει μια καλησπέρα. Η Αριάδνη ήταν ακόμη θυμωμένη. Την πέτυχε την ώρα που έκανε ντουζ. Άνοιξε την πόρτα με το μπουρνούζι. Αντάλλαξαν καλησπέρα και πριν προλάβει να ειπωθεί τίποτα άλλο είχαν καταλήξει στο κρεβάτι. Ο Ανδρέας με μια βίαιη κίνηση της τράβηξε το μπουρνούζι , είπε ότι με την Έλενα τελείωσε και όρμησε στο γυμνό κορμί της Αριάδνης. Την πήδηξε με κάθε τρόπο. Άγρια. Σα να έβγαζε τα απωθημένα του επειδή τον έδιωξε η Έλενα.
Συννεφάκια με ερωτηματικά είχαν μαζευτεί πάνω από το κεφάλι της Αριάδνης. Δεν ήξερε αυτό που έγινε τι ήταν. Από τη μια της άρεσε , από την άλλη ένιωσε πολύ «φθηνή» για τον τρόπο πηδήχτηκε και για τη σχέση του Ανδρέα με την Έλενα. Μα ο Ανδρέας κατάφερε και διέλυσε τα συννεφάκια της Αριάδνης. Την έπεισε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της και ίσως να έκαναν και μια κανονική σχέση.
Σύντομα η Αριάδνη κατάλαβε ότι όλα αυτά ήταν ψέμα. Ήξερε ότι ο Ανδρέας πηδούσε κι άλλες. Και όχι μόνο αυτό , είχε κάνει και σχέση επίσημη με μια κοπελιά από τη σχολή του. Αρχικά θύμωσε. Μετά γεμάτη κατανόηση το απέδωσε στο χαρακτήρα του Ανδρέα. Είχε μάθει να αποδέχεται τους ανθρώπους όπως είναι. Η Αριάδνη δεν έλεγε ποτέ σε κανένα ότι πρέπει να αλλάξει. Είχε αποφασίσει να ξεγράψει τον Ανδρέα. Μάταια.
Νυχτερινός επισκέπτης Ανδρέας. Ζήτησε συγνώμη που δεν της φέρθηκε καλά και παρακάλεσε να τον φιλοξενήσει διότι είχε κόσμο ο συγκάτοικός του και δεν είχε που να κοιμηθεί. Η Αριάδνη της κατανόησης είπε ναι και ξάπλωσαν στο ίδιο κρεβάτι. Ο Ανδρέας έκανε τις γνωστές κινήσεις για να πηδήξει. Η Αριάδνη με ευγενικό τρόπο αντιστεκόταν. Άντεξε μέχρι το ξημέρωμα. Μετά απλά του παραδόθηκε… Πρωινό και ο Ανδρέας αποχώρησε. Η Αριάδνη είχε θυμώσει αυτή τη φορά με τον εαυτό της.
Το σκηνικό επαναλαμβανόταν τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Η Αριάδνη δήλωνε αδυναμία να αντισταθεί. Μάλιστα για να νιώθει πιο καλά είχε βρει δικαιολογία : πίστευε ότι έπαιρνε εκδίκηση , χάριζε στον Ανδρέα το κορμί της και εκείνη την ώρα σκεφτόταν «αυτό θέλεις ρε μαλάκα παρ’το , δεν θα πάρεις όμως την καρδιά μου. Σε έχω μόνο για ικανοποίηση». Εδώ ακριβώς ήταν το λάθος της Αριάδνης. Με τον καιρό ράγιζε , έσπαγε η καρδιά και η ψυχή της , υπέφερε αλλά δεν το ομολογούσε. Έκλαιγε. Ένιωθε το κενό , την απουσία αγάπης. Αίμα έσταζε η καρδιά της όταν μου μιλούσε για όλα αυτά.
Απόψε θα αντιστεκόταν. Ήταν αποφασισμένη. Δε θα πηδιόταν με τον Ανδρέα. Θα έβαζε τέλος στο αδιέξοδο σκηνικό. Άνοιξε την πόρτα , άκουσε τις γνωστές δικαιολογίες του Ανδρέα και ήρθε η ώρα του ύπνου. Η Αριάδνη του ξεκαθάρισε ότι δεν θα συμβεί τίποτα. Ο Ανδρέας δεν έδωσε και πολύ σημασία. Αυτά τα είχε ξανακούσει.
Άρχισε να χαϊδεύει την Αριάδνη. Εκείνη απομάκρυνε απότομα το χέρι του Ανδρέα. Η αντίσταση της Αριάδνης. Ο Ανδρέας ήθελε πολύ να πηδήξει εκείνο το βράδυ (όχι αποκλειστικά την Αριάδνη αλλά οτιδήποτε το θηλυκό). Λες και όλο του το αίμα είχε μαζευτεί στο πέος του. Τόση ήταν η επιθυμία του. Η Αριάδνη το είχε καταλάβει , προσποιήθηκε ότι κοιμάται.
Το αίμα της Αριάδνης είχε μαζευτεί στο κεφάλι της , τόση ήταν η οργή της. Ο Ανδρέας δεν άντεχε άλλο , είχε την καύλα! Στη καρδιά του μπορεί να είχε το αίμα απαγόρευση απόπλου αλλά το πέος του ήταν έτοιμο να εκραγεί. Άρχισε σιγά σιγά να αυνανίζεται. Ακίνητη η Αριάδνη. Μόνο αηδία ένιωσε. Ο Ανδρέας εκσπερμάτωσε , σηκώθηκε και έκανε μπάνιο.
Το πρωί η Αριάδνη το έπαιξε ανήξερη. Μα είχε κιόλας ξεπεράσει τον Ανδρέα. Κατάλαβε ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει αίμα στην καρδιά του , εκεί ισχύει απαγόρευση απόπλου. Μόνο το πέος του ματώνει και έχει διαρκή στύση.
Ο Ανδρέας επιχείρησε και άλλες νυχτερινές επισκέψεις στην Αριάδνη αλλά έφαγε πόρτα.
Η Αριάδνη μετά από δύο χρόνια βρήκε το ταίρι της , παντρεύτηκε και σήμερα το ξημέρωμα της Κυριακής 15 Ιανουαρίου 2005 γέννησε ένα υπέροχο κοριτσάκι.
Ο Ανδρέας παντρεύτηκε πριν ένα χρόνο. Το μόνο που δεν ξέρει είναι ότι η γυναίκα του είναι ο «Θηλυκός Ανδρέας».
Πριν μερικούς μήνες «πήρα» κι εγώ τη γυναίκα του Ανδρέα.
Το είπα στην Αριάδνη.
Χάρηκε….


(Υστερόγραφο: Σήμερα η Αριάδνη μου ζήτησε να γράψω όσα έζησε , ως δώρο στην κορούλα της...)
Να σου ζήσει!!!4 σχόλια:

Γρηγόρης είπε...

Μικρό λάθος στην ημερομηνία. Κυριακή 15 -01 - 2006 γέννησε η Αριάδνη και όχι 15-01-2005.

vatraxokoritso είπε...

Εύχομαι ότι καλύτερο για το μωρό και την μανούλα.
Κάθε ευτυχία .
Να της ζήσει και να το χαίρεται.

Πάνος είπε...

Καλή ιστορία... κλασσική γυναικεία αφήγηση... Γρηγόρη, έχεις πιάσει πολύ καλά το "filling" της κοπελιάς.

*

Αφήνω το σχόλιο γιατί μια άλλη (κατά πάσα πιθανότητα) Αριάδνη με έχει απασχολήσει και μένα - δυό φορές ως τώρα.

Jamella είπε...

τον αντρεα επρεπε να παρεις . ? που ινδαλοποιουμε τη βρωμια και της δινουμε και "βημα", τροπο ν μας επιτεθει. αει σιχτιρ, πολυ με μοιαζει η αριαδνη και φανατιστηκα, ξυπνησα και ασχημα
:-/