Δευτέρα, Μαρτίου 20, 2006

Σκέψεις χρωμάτων... της Γαλλίας!


Είπα να αλλάξω το templates του blog μου. Δοκίμασα μερικές αλλαγές αλλά δε μου άρεσαν αισθητικά. Κρατάω το μαύρο. Επίκαιρο χρώμα και διαχρονικό. Υποψιάζομαι βέβαια ότι άρχισε να με χτυπάει η άνοιξη. Ανάγκη για περισσότερο φως και χρώμα. Διαγράφω τα μαύρα... Μένουν όμως οι μαύρες σκέψεις...
Η σχέση μου με το μαύρο ποτέ δεν ήταν η καλύτερη. Ποτέ δε μου άρεσε το μαύρο χρώμα σε ρούχα. Προτιμούσα το χρώμα! Την πανδαισία χρωμάτων. Γυναίκες με μαύρα ρούχα δεν ήταν και η μεγαλύτερη αδυναμία μου. ( Εξαίρεση τα μαύρα εσώρουχα). Αν και οι γυναίκες με τα μαύρα εκπέμπουν αρχικά ένα μυστήριο στη πορεία με ξενερώνουν... με ξενερώνουν γιατί έχουν πιο φωτεινές σκέψεις από εμένα. Εγωιστικό μεν , αληθινό δε. Σπάνια είδος η γυναίκα με τα μαύρα να είναι σε «άλλους» κόσμους αναζήτησης... Φετίχ και μίμηση. Αυτό συμβαίνει συνήθως. Τα μαύρα κορίτσια , τα original μαύρα τα λατρεύω. Η σκέψη τους ένα βήμα παρακάτω... Χωρίς διάθεση επίδειξης αλλά με διάθεση εσωτερικής αναζήτησης. Πάνε αυτά τα κορίτσια , χάθηκαν στο κόσμο της συμβιβαστικής λογικής. Τελικά ίσως γι’ αυτό δεν μου αρέσει το μαύρο. Το μαύρο που πέρα από χρώμα ήταν και κάτι άλλο. Βέβαια τα χρώματα προϋπήρχαν της ιδεολογίας.
Τώρα πια μόνο γυναίκες με χρώμα...Με τα χρώματα της άνοιξης. Φωτεινά κορίτσια με λαμπρό χαμόγελο. Ασυμβίβαστα με όλες τις χαρές δικές τους. Ακομπλάριστα.
Κόντρα στα κορίτσια της άνοιξης το μαύρο φόντο του blog. Μ αρέσει έτσι όμως είναι μαύρο. Αναδεικνύει τη φωτεινότητα των γραμμάτων και τις φωτεινές σκέψεις μου...(Που είναι αυτές...) (χα χα)
Λέω να βάλω αγγελία αναζήτησης χρωμάτων και φωτεινών σκέψεων. Χάθηκαν στο λευκό του χειμώνα και στο μαύρο της σκέψης. Το χόρτο της άνοιξης θα με κοιτάξει και... δεν θα είναι μαύρο!!! Θα είναι το πράσινο χορταράκι των αγρών και το κόκκινο της παπαρούνας. Το λευκό και κίτρινο της μαργαρίτας και το γαλάζιο της θάλασσας. Να που έγινε το θαύμα και η σελίδα γέμισε με χρώματα.
Μα σαν καλός προβοκάτορας θα σου αλλάξω τα χρώματα. Είναι και τα παιδιά της Γαλλίας σε χρώμα κόκκινο και μαύρο που λέω να ξεχάσεις προς το παρόν τα χρώματα της άνοιξης.
Όμορφες ιδέες. Αγώνας για το αυτονόητο. Κόντρα στο μπλε των μπάτσων και της εξουσίας.
Αλήθεια τι ωραίο χρώμα έχει η φωτιά...
Αλητάμπουρες της εξουσίας όμορφα καίγονται....

Δεν υπάρχουν σχόλια: