Τετάρτη, Μαρτίου 29, 2006

Marian... Lilly

Ο Γαλλικός Μάης του ’68 είχε τη Marian. Οι γνωστές φωτογραφίες με τη Marian στους ώμους ενός άντρα και τη Marian να σχηματίζει το σύμβολο της νίκης ή να κρατάει την κόκκινη σημαία.

Ο Γαλλικός Μάρτης του 2006 ίσως να έχει ανάγκη τη Lilly. Η Lilly είναι ένα όμορφο κορίτσι. Φωτογραφίες της έχουν δημοσιευθεί σε πολλές εφημερίδες και site.


Ακόμη και ο αγώνας έχει ανάγκη από την ομορφιά. Την ομορφιά μιας γυναίκας , ένα σύμβολο που μπορεί να εμπνεύσει και να συναρπάσει.
Η ομορφιά του αγώνα και η ομορφιά της αλήθειας. Όσοι έχουν βρεθεί σε χώρους «αγωνιστικούς» καταλαβαίνουν καλύτερα την ανάγκη της ομορφιάς. Η ωραία συντρόφισσα είναι το καλύτερο τονωτικό. Τόνωση αγωνιστική και όχι μόνο. Ίσως κάποιοι να διαβλέπουν σε όλα αυτά μια σεξιστική διάθεση ή άποψη.
Ασφαλώς και υπάρχει σεξιστική διάθεση! Διότι αν έχεις να αντιμετωπίσεις τις μαλακίες της εξουσίας , τους μπάτσους , τη τυφλή βία.... ε, τότε καλύτερα να «πεθαίνεις» παρέα με την ομορφιά δίπλα σου.

Στο κόκκινο της ιδεολογίας και της ομορφιάς.

5 σχόλια:

Jamella είπε...

το κοκκινο ειναι και χρωμα απο κατι αλλο, πολυ πιο σκληρο...πολυ πιο ομορφο.
τελικα τα σκληρα πραγματα , η οξυτητα εχουν την ομορφια.
οι αμβλυνσεις εχουν την πλαδαροτητα.ή παραμιλαω?

Γρηγόρης είπε...

Το κόκκινο ... στο αίμα. Για σκέψου να υπάρχει απαγόρευση απόπλου στο ίδιο μας το αίμα. Αν έχεις χρόνο διάβασε ένα post για μια τέτοια απαγόρευση.

Η Αριάδνη φίλη... από Αθήνα.

Η διεύθυνση του post:

http://deilogos.blogspot.com/2006/01/blog-post_15.html

Jamella είπε...

oh well, μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι και ξυπνησε το δικο μου κοκκινο που αντιστοιχει σε κατι αλλο..
* παντα θα χω "χρονο" για τετοια κειμενα.
time is my friend

Jamella είπε...

yo, τσιμπησα το url της αριαδνης για το deseme, οκ?

Γρηγόρης είπε...

@Jamella

ok