Σάββατο, Σεπτεμβρίου 16, 2006

"Δε μας χ..... ρε Νταλάρα!"


Με την τηλεόραση και όχι μόνο το έβαλε ο Νταλάρας.
Θα του έδινα δίκιο αν ήταν ο ίδιος αναμάρτητος! Αν δεν ήταν μέρος του συστήματος , αν δεν εμφανιζόταν στη τηλεόραση , αν δεν έκανε συνεργασίες τύπου Ρέμου , αν δεν ήταν τόσο φιλοχρήματος , αν δεν υπήρχε η Αννούλα του...
Στη συνέντευξή του στην «Ελευθεροτυπία» λέει χαρακτηριστικά:
«Στην τηλεόραση και σ' αυτή η στρατιά των ηλιθίων που μαζεύτηκε εκεί, με όλα αυτά τα σκατοπρογράμματα, όπου ο ένας ατάλαντος γλείφει τον άλλον ανύπαρκτο κι όλοι μαζί προφασίζονται πως κάτι είναι, λέγοντας τον καφέ. Οσοι άνθρωποι έχουν μουσική συνείδηση είναι ανύπαρκτοι για την τηλεόραση. Επειδή εκεί βλέπετε μόνον όσους είναι διαθέσιμοι: κάτι φραγκοδίφραγκα σ' ένα πενταροδεκάρικο σύστημα. Αυτά τα λένε κι άλλοι, κι απ' τον χώρο της δημοσιογραφίας. Τους λένε γραφικούς, μίζερους και παλιοαριστερούς, και ξαφνικά αλλάζει η τάση και τους λένε κι εθνικιστές».
Καταρχήν η συνέντευξη αυτή δόθηκε διότι ο Γιώργος μας έβγαλε καινούριου δίσκο! Οπότε έχει ανάγκη να πει κάποια πράγματα για να κάνει λίγο ντόρο γύρω από το όνομά του.
Εκείνο που ξέχασε να πει είναι ότι τα ραδιόφωνα παίζουν τώρα διαρκώς το δίσκο του. Μεγάλη πλύση εγκεφάλου! Ακόμη και το κρατικό ραδιόφωνο έχει μπει σ αυτό το χορό με το Β πρόγραμμα να παίζει διαρκώς το δίσκο του.
Αναμφίβολα η αξία του ως καλλιτέχνη δεν μπορεί να μπει σε αμφισβήτηση από κανέναν. Αλλά το να το παίζει επαναστάτης και αποκλεισμένος από το σύστημα αυτός που είναι σύστημα ... Ε , αυτό καταντάει πρόκληση!
Κύριε Νταλάρα,
πολύ καλά κάνετε τη δουλεία σας αλλά τόσα χρόνια σας βαρέθηκα να μιλάτε επαναστατικά εκ του ασφαλούς.
Καλύτερα να τραγουδάτε παρά να κάνετε επαναστατική γυμναστική.
Και σας τα γράφω όλα αυτά επειδή είμαι θαυμαστής σας αλλά με αυτά που κάνετε δικαιώνεται τη φράση :
«Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα»

3 σχόλια:

confused είπε...

14.000 € για τη χρήση του "Νταλάρα" και δεν ξέρω αν πιάνει και το "Γιώργος" οπότε πάμε στα 16.000€ :)

Συμφωνώ σε όλα :)

bluesmartoulis είπε...

Ωραίο νέο look

Γρηγόρης είπε...

@confused
ελπίζω να μη χρειαστεί να πληρώσω διότι δεν είμαι "νταλάρας" να έχω τόσα πολλά χρήματα!!!

@bluesmartoulis
ευχαριστώ!