Τετάρτη, Φεβρουαρίου 21, 2007

Oδηγός για κεράτωμα!

Με αφορμή την τραγωδία που προκάλεσε η Θωμάη (η ερωμένη του Διοικητή του ΙΚΑ) το παρόν blog θέλοντας να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο ώστε να μην υπάρξουν ξανά τέτοιες τραγωδίες σας παρουσιάζει τον οδηγό για ασφαλή κεράτωμα!

Πρώτος κανόνας είναι ότι αποφεύγουμε τα κινητά! Οι περισσότεροι πιάνονται στα πράσα από την ανάλυση του λογαριασμού των κινητών τους. Ακόμη και αν δεν παίρνετε ανάλυση του λογαριασμού σας σε μια δεδομένη στιγμή μπορεί ο/η σύζυγος να ζητήσει αναλυτικό λογαριασμό. Οπότε δεν θα έχετε πολλά περιθώρια άρνησης.

Δεύτερος κανόνας μιλάμε από σταθερά τηλέφωνα όταν το πεδίο είναι ελεύθερο και κάνοντας χρήση της Χρονοκάρτας. Το πλεονέκτημα είναι ότι η ατελής κλήση που κάνουμε εισάγοντας το κωδικό της Χρονοκάρτας δεν φαίνεται σε καμία ανάλυση. Οπότε μιλάμε χωρίς να αφήσουμε ίχνη.

Τρίτος κανόνας (για όσους δουλεύουν σε γραφείο) είναι να μιλάτε από το χώρο εργασίας σας. Ακόμη και αν ο εργοδότης σας έχει φραγή κλήσεων αυτό πολύ εύκολα αντιμετωπίζεται. Καλείται κάποιο αριθμό από τις υπηρεσίες παροχής τηλεφωνικού καταλόγου (11850 , 11880 κτλ) και ζητάτε να σας συνδέσουν με τον αριθμό κινητού του εραστή σας. Οπότε και τσάμπα μιλάτε και ίχνη δεν αφήνεται. Κάντε κυρίως αν είστε δημόσιος υπάλληλος μια και η συνομιλία με αυτό τον τρόπο κοστίζει κάτι παραπάνω.

Τέταρτος κανόνας επικοινωνίας είναι τα e mail. Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ώστε να επικοινωνείτε αποκλειστικά και μόνο με τον εραστή σας. Διαλέξτε ένα ουδέτερο ψευδώνυμο και όλα εντάξει! Μην ξεχνάτε να διαγράφετε τα αρχείο ιντερνετ όταν ο Υπολογιστής σας χρησιμοποιείται και από άλλους χρήστες. Χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα κρυπτογράφησης ώστε να μην μπορεί κανείς να διαβάσει τα μηνύματά σας.

Πέμπτη οδηγία μην αλλάξετε σεξουαλική συμπεριφορά απέναντι στο/στη σύζυγό σας στο κρεβάτι. Κάθε αλλαγή θεωρείται ύποπτη.

Έκτη οδηγία αποφύγετε κατά τις ερωτικές συνευρέσεις να φοράτε αρώματα ή οτιδήποτε που αφήνει οσμές. Παράδειγμα το τσιγάρο αν εσείς δεν είστε καπνιστής...

Έβδομο φροντίστε ο χώρος που βρίσκετε να είναι χώρος ουδέτερος. Αποφύγετε πατρικό σπίτι ή το χώρους που έχει πρόσβαση και ο νόμιμος σύντροφός σας. Αποφύγετε και τα ξενοδοχεία ημι-παραμονής. Καλύτερα να προτιμάτε κανονικά ξενοδοχεία και πάντα να κλείνετε δύο δωμάτιο (να έχετε δωμάτιο και εσείς και ο εραστής σας) για να θολώνουν τα νερά. Αν έχετε κάποιο φίλο εμπιστοσύνης είναι η τέλεια λύση.

Όγδοη οδηγία είναι η χρήση προφυλακτικού. Απαραίτητο διότι οι εποχές είναι πολύ πονηρές...

Αν ξεχνώ κάτι παρακαλώ συμπληρώστε ώστε να ολοκληρωθεί ο οδηγός. Αφορά το κοινωνικό σύνολο μην το ξεχνάτε!!!

Οδηγός για κεράτωμα!Δεν υπάρχουν σχόλια: